Tilbake til hovedsiden


Tolkiens liv
Forfatteren
Påvirkninger
Bibliografi
Bilder

Ringenes Herre
Hobbiten
Silmarillion
Ufullendte Fort.
Alle andre(stor)

Quenya
Quenyakurs
Sindarin
Vestrønt
Telerin
Doriathrin
Menneskespråk
Nandorin
Gammel Sindarin
Ilkorin
Avarin
Entisk
Valarin
Primitivt alvisk
Uttale
Skrive alvisk
      oversettelse av
      Amanye Tenceli


Tolkienforumet
Tolkienleksikonet
Dikt og sanger
Kart
Bildegalleri
Filarkiv
Stamtrær
Linker
Konkurranser
Artikler
Downloads
Quizer

Årenes løp
Språk
Raser
Personer

Skuespillerne
Traileren
Sceneliste
Bak kamera
Manuskript
Om innspillingen
Fakta
Downloads
Bilder

Spillsonen
Spillene
Downloads
Offisielle sider
Screenshots

Nyheter
Arkiv 2003
Arkiv 2002

Forum
Chat
Chat-quotes
Gjestebok
Om siden
Kontakt meg
Annonsere her?
Mailingliste
Vi ønsker
Søk i denne siden
Moroting
Partnere
Sponsoratet
Webshop
Gammelt design
Sidekart
Tolkien Topp50
FORENINGEN NATSE TOLKIENO:
Om FNT
Vedtekter for FNT
Styret i FNT


Avanserte innstillinger på mIRC

Chattesiden er laget av Øvind Bråten (Gakks) og ble sist oppdatert 30/3/2004 klokken 19:41. Rapporter brukne linker til meg på forumet i en PM (Privat Melding) eller send en mail til meg.

Det finnes mange nyttige innstillinger i mIRC, her har jeg samlet noen av de jeg bruker. Det finnes såklart mange 100 flere, men jeg har valgt å bare ta med de som er nyttige i mine øyne.

Farger

Man kan endre farger på bakgrunn, skrift osv. Dette gjøres enkelt ved å trykke på ikonet jeg her har ringet rundt:Jeg har bare satt all bakgrunnsfarge til grå istedenfor hvitt som det opprinnelig var. Anbefaler at man tester ut hva man finner behagelig selv.

Highlight

I mIRC har man muligheten til å sette opp highlight på nicket sitt, dette betyr at når noen skriver nicket ditt på mIRC så vil teksten nicket ditt er skrevet i bli markert i en spesiell farge, pluss at vinduet til kanalen hvor nicket er nevnt vil bli fargelagt. Gå på View -- Options -- Highlight. Huk av for "Enable Highlight" og trykk på Add-knappen.Herinne har du flere valg. Som du ser har jeg valgt fargen grønn, hvilket betyr at hver gang noen skriver nicket mitt på mIRC så blir teksten de skriver markert grønn hos meg uansett fargeinnstillinger. Jeg har også valgt flash slik at mIRC blinker om jeg har et annet vindu oppe. Lyd kan man også legge til om man har lyst. Husk å velge "Match on:".Autojoin av kanaler

Du kan sette opp slik at når du kobler til en IRC-server så går du automatisk inn på en kanal. Dette gjør du ved å trykke på Favorites:Trykk på Add, skriv inn #natse_tolkieno, huk av for Join on connect. Fordel å også velge IRC Network, slik at ikke #natse_tolkieno dukker opp om du ville stikke innom EF-Net eller et annet IRC-Network.

Det skal da se slik ut:Det er en fordel å fjerne avhukningen fra "Pop up favorites on connect" på Favorites også, så slipper man å se den sprette opp hver bidige gang man vil på IRC.

"Jeg fortalte ham det aldri, men den var verd mer enn hele Hobsyssel og alt som i det er" Frodo sa ikke noe, men han stakk hånden inn under blusen og rørte ved ringene på brynjen. Han var overveldet ved tankten på at han hadde gått rund med en verdi lik hele Hobsyssel under jakken."

<<<Tilbake

Til toppen


Se hva som skjer denne måneden


Nedtellinger
0 dager, 0 timer, 0 min
til første Hobbiten-film

0 dager, 0 timer, 0 min
til andre Hobbiten-film

Mest sette sider
Tolkienforumet
Bildegalleriet
Quizzene
Språksidene
Kart over Midgard

Søk i siden

STøtt siden

Gå inn på webshoppen her!

Forum og Chat
Gå til chatten
****
Bli med i Tolkienforumet!

Crew
Posting
Les e-mail
Admin

topp50

Se hele Tolkien Topp 50

Tolkienforeninger

Utvalgte partnere
Denne siden er laget og oppdateres kun av private personer. Hvis du ønsker å bruke noe fra denne siden settes det pris på om du tar kontakt. Hvis du ønsker et sidekart - trykk her. Skrivefeil og feil på navn, steder osv vil alltid forekomme. Finner du noen på denne siden settes det pris på om du tar kontakt. Innhold © 1999-2011.